Beauty 360 | SaminOil
Beauty 360

Beauty 360

Насладете се на млада кожа на всяка възраст

 1. Намалява фините и дълбоките лицеви бръчки
 2. Възстановява еластичността и влагата на кожата
 3. Помага за регенериране на кожата
 • Дерматологично проверен
 • Дълбока хидратация
 • Уникално устройство за масаж

На колко години е вашата кожа?

Бръчките обезобразяват кожата на лицето и веднага се считат за знак на стареенето. Всяка тънка линия ви кара да изглеждате много по-възрастни. Проучване от 2008 година установи, че всяка бръчка добавя поне 3 ГОДИНИ към биологичната Ви възраст!

 • Дълбоки лицеви бръчки около устата и бузите+6 години по-стара
 • Кожата на шията губи своята стегнатост и еластичност+3 години по-стара
 • Увиснала кожа около очите+4 годиниДълбоки бръчки на челото+7 години
 • Тъмни кръгове под очите+5 години

Кожата има своя собствена възраст и тя е различна от нашата. Основната причина за нейното стареене е липсата на колаген, чието производство намалява с напредване на възрастта. Когато сме млади, нашето тяло произвежда достатъчно количество колаген, за да поддържа младостта и еластичността на кожата, но с течение на времето организмът вече не може да произвежда този протеин постоянно и в достатъчни количества. Процесът на производство на колаген започва от 25 годишна възраст! Излагането на слънце, неправилното хранене и замърсяването на въздуха унищожават кожата ни!

Как да изглеждате млади през целия си живот?

Много жени са готови да отидат на ботокс, плазмолифтинг, блефаропластика заради младостта на кожата си. Но всички рискови процедури имат само временен ефект. Beauty 360 забавя процеса на стареене, връща младостта и еластичността на кожата.

50% жените съжаляват, че са си направили операция и инжекции

100% Доказана безопасност и ефективност на уреда Beauty 360

Иновативно решение на проблема с остаряването

Beauty 360 – нов масажор за възстановяване на еластичността на кожата, който е подходящ за хора от всички възрасти и за всички типове кожа.

Масажорът Beauty 360 е един естествен начин за връщане на младостта на кожата, за изглаждане на фините и дълбоките бръчки, за подобряване на цвета на кожата и укрепване на мускулите.

Масажорът стимулира производството на колаген и регенерацията на кожата, като прави фините линии по челото, бузите, клепачите и около устата по-малко забележими.

Едно от основните предимства на масажора е способността му да осигурява дълбоко хидратиране, ккоето прави кожата еластична и гладка. Стимулирането на масажните точки с нискочестотни пулсации повишава еластичността на кожата, като по този начин намалява нейното отпускане, отока и тъмните петна.

Включвайки масажора, Вие можете да се отървете от бръчките, без следа, само за 5-7 минути на ден!

Как да имаш красива, малада кожа на всяка възраст?

След 40 годишна възраст регенеративни клетки започват да забавят своята дейност. Появяват се все повече и повече бръчки, кожата губи еластичността си и не изглежда сияйна и млада. Масажорът има ефективност потвърдена от мащабни клинични изследвания:

1157 от жените

значително намаляха както по-тънките, така и по-дълбоките бръчки на челото (81%), в ъглите на очите (67%) и около устата (75%)

893 от жени

смятат, че кожата им е станала по-еластична и стегната в областта на деколтето и шията (+ 46%). Овалът на лицето става по-ясно очертан, спада отичането около очите.

1421 жени

са отбелязали положителни резултати, такива като по-сияйна кожа (+ 67%) и по-дълбоко почистване на порите.

Психолозите потвърждават – млада кожа, без бръчки повишава самочувствието!

Привлекателност

83% от жените твърдят, че личният им живот се е подобрил, и че те се чувстват по-привлекателни. Мъжете обръщат внимание на красивите млади момичета!

Самочувствие

64% от работодателите дават работа и повишения на жени, които са на възраст под 45 години

Доверие

96% от жените признават, че са по-уверени в себе си и по-целенасочени в ежедневните си дейности.

87% Проучването потвърждава, че 87% от мъжете смятат, че възрастта на жената не е от значение. Важно е една жена да е добре поддържана и хубава.

Време е да започнете да се променяте!

 • Бръчките около устата и бузите – намаляват за 11 дни
 • Пачи крак около очите изчезват след 15 дни
 • Дълбоките бръчки – се запълват за 22 дни
 • Стегнат овал на лицето за 6 дни
 • Отичането под очите – намалява за 8 дни

Мнения на лекарите

«Не трябва да се бърза с операциите и ботокса…»

Като опитен лекар в областта на дерматологията, не бих препоръчала на своите клиенти да си правят пластична операция, знаейки възможните рискове, странични ефекти и нежелани реакции. От друга страна, като жена, разбирам, че жените трябва да изглеждат и да се чувстват красиви. Така че, по мое мнение, масажорът е единствената безопасна и ефективна алтернатива.

Елица Петрова, Доктор-дерматолог, 17 години медицински стаж

«Направете кожата си щастлива и здрава!»

По време на моя голям стаж съм се сблъсквала с много медицински средства, предназначени за премахване на бръчки. Трябва да подчертая, че кремовете не решават проблемите, най-добрият изход е това е масажора Beauty 360, който бързо преди всичко, за да помогне на кожата дасе регенерира, изглажда бръчките. Моят личен съвет е да не се подлагате сляпо на екстремни процедури като ботокс и лифтинг. Просто използвайте масажора в рамките на един месец, за да получите страхотни резултати.

Маргарита Георгиева Асистент по пластична хирургия стаж12 години

Много от най-престижните салони за красота използват масажора Beauty в работата си.

Реакциите на нашите клиенти, препоръчано от истински жени

Над 3000 жени върнаха младостта си. Вие вече поръчахте ли своя масажор Beauty 360?

Най-доброто решение в живота ми!

През последните години аз наистина много се разочаровах в козметичните средства, продавани в магазините. Нищо не ми помогна и състоянието на кожата ми ставаше само по-зле. Когато си купих масажора, бях настроена скептично, мислех си, че това ще бъде поредният безсмислен уред. Но след като опита, бях шокирана! Кожата става красива, гладка, стегната, изглеждах на 10 години по-млада!

Върнах си самочувствието!

След 40 годишна възраст започнах да се тревожа за кожата си и нейният външен вид. Опитах всичко, за да я възстановя и да й върна предишното състояние. Веднъж в интернет попаднах на масажора Beauty 360 и реших да си поръчам. Невероятно удоволствие по време на употреба, чиста, гладка кожа и изглаждане на бръчките! Чувствам сега на 6!

Не мога да спра да се усмихвам!

Приятелките ми не повярваха и решиха, че съм си направила курс от инжекции с ботокс, за да си възвърна младостта на кожата. Но това не е така! Благодарение на масажора кожата ми е чиста и добре поддържана, бръчките са изгладени, не е останало и следа от тъмните кръгове и торбички под очите!

Внимание!

Anti-Age масажор има мощен режим против стареене – изключителна функция на линията масажори Beauty 360. Насочвайки нискочестотните пулсации към зоните на лицето, склонни към появата на бръчки, уредът масажира кожата и отпуска мускулите на лицето, видимо изглажда дълбоките и фини бръчки по лицето и прави кожата по-стегната и еластична.